Kérdésekre válaszolva

2010.02.10. 12:55

A szabadegyetem ingyenes, de aki mindenképpen támogatni szeretne minket megkönnyebülhet, a felajánlott összeget köszönettel elfogadjuk.

Regisztrálni sem szükséges, az előadások szabadon látogathatók. Az ELTE és Pázmány Bölcsészettudományi Karain, a főbb fővárosai könyvtárakban és ismerősökön keresztül érhetnek el hozzátok a szórólapok és az elektronikus levelek a meghídetett találkozásokról.

Ez alapvetően nem fotós oktatás, hanem a vizuális nyelv alapértelmezett jeleiről és sokszínű kultúrájáról való elméleti előadássorozat, beszélgetáéssel és közös továbbgondolással kiegészülve. A műhelymunka menete és koncepciója elsősorban a hallgatók együttműködésétől függ: szóljatok bele, szóljatok hozzá, hozzatok saját ötletet, képet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kolta.blog.hu/api/trackback/id/tr41745340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása