A következő foglalkozáshoz

2010.02.22. 09:58

Kedves volt és eljövendő látogatók.

 

 

 

 

 

 

 

Akik jelen voltak, azoknak nagyon köszönöm, és az eljövendőkben oldottabb és barátibb hangulatot ígérhetek, meg vendégmarasztaló zsíroskenyeret, ami jól itatja majd a büfépult mögött sorakozó borosflaskák tartalmát...

És mindazok a szerencsések, akikkel találkozom majd szerdán, 2010 február 24-én, este 18 órakkor, hozzanak magukkal fényképeket, illetve azok fénymásolt változatát, hogy összefirkálhassuk, elemezhessük és megbeszélhessük őket... Egy képet, amit ti készítettetek, szerettek vagy nemszerettek, amit érdekesnek vagy éppenséggel érdektelennek tartotok.

Kincses Károly barátsággal vár minden tudáséhes hallgatót. Én pedig melegen ajánlom a részvételt, mert kevés az olyan program, ahol a szórakozás, a kapcsolatépítés és az okosodás ilyen szépen összeér. Nem is beszélve a zsíroskenyérre szórt pirospaprikáról.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kolta.blog.hu/api/trackback/id/tr931780232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása